Procountorin versio 21.0 julkaistaan lauantaina 23.9.

Julkaisemme Procountorista uuden version jälleen tulevana lauantaina 23.9. Julkaisu on sisältömäärällä ja uusilla ominaisuuksilla mitattuna suurin tähänastisista Procountorin julkaisuista, joita on historian saatossa tehty satoja. Julkaisua on myös ollut työstämässä ennätysmäärä tekijöitä, ja kehitystiimiemme työntekijämäärää on tarkoitus kasvattaa edelleen tulevaisuudessa.

Lue lisää

Joko yrityksesi hyödyntää maksuperusteista alv-käsittelyä?

Procountorissa on nyt mahdollista käsitellä arvonlisävero maksuperusteisesti, vaikka kirjanpito olisi suoriteperusteinen. Procountor on ensimmäisiä taloushallinto-ohjelmistoja, jossa maksuperusteisen arvonlisäveron käsittely on automatisoitu aina myyntilaskun muodostamisesta alv-tilitykseen ja raportointiin saakka. Ominaisuuden käyttöönotto ei maksa mitään ylimääräistä, ja näin se toimiikin erinomaisena myyntiargumenttina myös taloushallinnon asiantuntijalle, joka haluaa auttaa asiakasyrityksiään menestymään.

Lue lisää

Procountorin versio 20.0 julkaistaan lauantaina 27.5.

Julkaisemme Procountorista uuden version jälleen tulevana lauantaina, 27.5. Julkaisemme muun muassa odotetut API-rajapinnat sekä useita yksittäisiä parannuksia käyttöliittymälle, joista tarkempi listaus löytyy versiojulkaisutiedotteelta.

Lue lisää

Tilitoimistopäivässä ennätysyleisö

Tämän kevään Procountorin Tilitoimistopäivässä viime viikon torstaina tehtiin yleisöennätys, kun paikalle oli saapunut lähes 400 taloushallinnon ammattilaista.

Lue lisää

Procountor API helpottaa tiedonsiirtoa

Hyviä uutisia meille copy paste -ajan eläneille. Tietojen manuaalinen kopiointi alkaa olla mennyttä ja automaattinen tietojensiirto vallata alaa. API eli Application programming interface tarkoittaa ohjelmointirajapintaa, jonka avulla ohjelmat voivat tehdä pyyntöjä ja vaihtaa keskenään tietoja. Siis keskustella keskenään.

Lue lisää

Jatkuvaa kehitystä itsetuntemuksen kautta

Laadukkaan toiminnan ja kansainvälistymisen lisäksi ihmiset ovat yksi toimintamme fokusalueista. Ihmisillä tarkoitamme toki asiakkaitamme, mutta myös kaikkia meitä procountorilaisia. Olemmekin viimeisten vuosien aikana panostaneet paljon henkilöstömme työssä kehittymisen tukemiseen esimerkiksi itsetuntemuksen kasvattamisen kautta.

Lue lisää

Näin syntyi Pilvi-lehden kansikuvajuttu

Näyttämönä modernin taiteen museo Kiasma. Päähenkilönä suomalainen viihteen ja liike-elämän monitoimimies. Sormet sauhuavat näppäimistöllä. Kamera käy, kuvaajana ja lehden taittajana Procountorin oma visualisti, AD Pinja. Näin syntyi Pilvi-lehden kansikuvajuttu.

Lue lisää

Kasvun tukena tehokas taloushallinto

-Yrityksemme kaikki toiminnot ovat pilvessä. Miksei siis taloushallintokin?

Lue lisää

Rakennustyömaalta talousennusteisiin ja takaisin – nopeasti ja tarpeen mukaan

Rakennuspalveluita yksityisille talonrakentajille ja rakennusliikkeille tarjoava Domesta Oy siirsi kolmisen vuotta sitten taloudenpitonsa sähköisen pilvipalvelun järjestelmään Procountoriin. Päätös uuteen järjestelmään siirtymisestä syntyi taloudenhoidon tehostamistarpeesta. Tilitoimistokumppani pysyi mutta ohjelmisto vaihtui.

Lue lisää

Uusia ominaisuuksia Procountorin versiossa 19.0

Julkaisemme lauantaina 18.2.2017 Procountorista version 19.0. Kehitystiimimme ovat työstäneet versiota joulukuun lopulta lähtien aktiivisesti, ja uusia hienoja ominaisuuksia on tulossa tähän versioon paljon.

Lue lisää

Kommentoi

Kokeile, saat heti ilmaiset tutustumis- tunnukset

Jätä tarjouspyyntö netissä