Yksi taloushallinnon ohjelma, monta maata

- Kaikki taloustieto löytyy reaaliaikaisesti yhdestä paikasta, summaa Woltin CFO Henna Mäkinen Procountorin edun yritykselle.

Lue lisää

Työntekijäviestinnän asialla – Globaali kasvuyritys tarvitsee ajantasaista taloustietoa

Työntekijöiden sitouttaminen on tämän päivän työelämän uusi musta. Tällä työntekijälähettilyyden asialla on työntekijäviestinnän sovellusta tarjoava Smarp. Sovelluksen avulla yritys saa jaettua kaikki haluamansa uutiset ja sisällöt työntekijöilleen. Samalla sovellus kannustaa työntekijöitä jakamaan sisältöjä verkostoilleen. Tiivistetysti sanottuna Smarp on sekä sisäisen että ulkoisen viestinnän työkalu.

Lue lisää

Mitä mahdollisuuksia digitalisaatio tuo taloushallinnon ammattilaisille?

Digitalisaatio tulee ja vie työpaikat. Tulevaisuudessa robotit tekevät työt ja ammattilaisia ei enää kaivata. Digitalisaation ja automaation tuoma säästö työajassa ja kustannuksissa on merkittävä – vievätkö robotit näin ollen elantomme?

Lue lisää

Tehokkaat prosessit ovat taloushallinnon uusi musta

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Kovin käytetty sanonta, mutta ei monestikaan kaukana totuudesta. Kuinka paljon helpompaa tilitoimiston ja asiakasyrityksen välinen yhteistyö onkaan, kun taloushallinnon sähköisen ohjelmiston käyttöönotto ja työnjako suunnitellaan alusta lähtien molempia osapuolia parhaalla mahdollisella tavalla palvelevaksi.
Lue lisää

Puolentoista työpäivän säästö viikossa

Suuri määrä asennus- ja tavaralaskuja, muistutuslaskuja ja matkalaskuja, kaikkien muiden laskujen lisäksi. Kymmeniä joka kuukausi. Tätä laskupinoa Keittiömaan Eija Kanniainen-Ikonen hallitsee – nyt nopeasti ja sujuvasti sähköisen taloushallinnon ohjelmiston Procountorin avulla.

Lue lisää

Tapahtumien ja talouden hallintaa pilvessä

Eventilla on pilvessä toimiva tapahtumanhallintapalvelu, joka hoitaa taloutensa niin ikään pilvessä. Kun aiemmin kumppaniyrityksen kautta hoidettu talous haluttiin saada tiukemmin omiin käsiin päätöksenteon tueksi, alkoi ohjelmistojen vertailu. Toimitusjohtaja Pekka Huttunen kollegoineen vertaili ison määrän sähköisiä toimijoita. Lähtökohtana olivat softan toimivuus ja sopivuus omalle yritykselle. Kun sopivin palvelu Procountor löytyi, haettiin sillä taloushallintopalvelua tarjoava tilitoimistokumppani. Nimenomaan tässä järjestyksessä.

Lue lisää

Taloushallintoa ilman papereita

Kuvassa Paperlessin Anu Reniers (vas.) ja Anne Pirjola.

Paperless on tilitoimisto, jossa ei papereita juuri käsitellä. Aivan kuten toimiston nimikin kertoo. Paperless tarjoaa moderneja sähköisiä taloushallinnon palveluja, jotka tuotetaan pilvessä toimivalla taloushallinnon ohjelmistolla.

Lue lisää

Yliopiston luentosalista yhdeksi maailman suurimmista

Jyväskylän yliopistolta on matkaa Helsingin Messukeskukseen. Matkaa kertyi jo siitäkin syystä, etteivät Nordic Business Forumin perustajat, Jyri Lindén ja Hans-Peter Siefen, kulkeneet paikalle suorinta reittiä.

Lue lisää

Sähköistä taloushallintoa opintojen alkumetreiltä asti

Yrittäjyyden kouluttaminen ja edistäminen ovat olleet Suomen Yrittäjäopiston (SYO) agendan kärjessä sen perustamisesta, 1960-luvun lopulta saakka. Tänä päivänä yrittäjyys on esillä lähes kaikkialla, ja SYO tarjoaa siihen monenlaista tukea.

Lue lisää

Ketterä päätöksenteko vaatii reaaliaikaista taloustietoa

Vuosi sitten perustettu OIKIO Digital Performance Agency Oy on luottanut sähköiseen taloudenhoitoon yrityksen ensiaskelista saakka.

- Pyrimme paperittomaan toimistoon ja luonnollisesti halusimme hoitaa myös taloushallinnon alusta lähtien sähköisesti, yrityksen toimitusjohtaja Niilo Relander kertoo.  

Lue lisää

Kommentoi

Kokeile, saat heti ilmaiset tutustumis- tunnukset

Jätä tarjouspyyntö netissä